Det Kongelige Teater
Børsen
Carlsbergs heste
Christiansborgs tårn med flag
Gardehusarregimentet til hest
Gefionspringvandet
Den Kongelige Livgarde på Rosenborg
Frederiksholms Kanal
Lurblæserne ved rådhuset

hellig aa k juni24 1

Nu samles vi i Christiansborg Slotskirke, eller i Helligaandssalen, i stedet for i Helligaandskirken, men grundlæggende er vores udgangspunkt det samme: vi samles i kirken for at lytte til Guds ord. Kirkelivet er på alle måder ændret, men vi kunne ikke have fået en bedre start. Vi, vil derfor allerførst rette opmærksomhed til alle jer, der har en stor del af æren for, at vi nu er på plads.

Allerførst, en stor tak til Christiansborg Slotskirke for jeres imødekommenhed og til vores eget personale, som har fået alt til at fungere i kirkerummet og bagved. Og af hjertet tak til alle kirkeværter og frivillige, som har taget imod opgaven med at hjælpe under højmesserne.

SE DATOER FOR GUDSTJENESTER:

Slotskirken dannede som noget af det første ramme om den helt store konfirmationsdag. 31 unge mennesker bekræftede deres dåb foran familie og venner til tonerne af Sankt Annæ Pigekor. Vi var så heldige, at solen stod højt, da vi alle trådte ud af kirken.

Vores kirkerum er så småt pillet ned, ”det skal være skidt før det kan blive godt”, fristes man til at sige. Når det er sagt, så har det for mig personligt været en stor glæde at se, med hvilken nænsomhed og dygtighed arbejdet skrider frem.  Alt, der ikke kunne flyttes, er pakket ind i dug og træ. Der bliver passet godt på vores kirkes historiske inventar.

hellig aa k juni24 2

Alteret og de fine vinduer er grundigt tildækket.

Trine Vestersøe, på vegne af præsterne i Helligaandskirken.

Grønlandsk gudstjeneste

Søndag d. 2. juni kl. 14:00

Manguak Dalager

Musikandagt

Onsdag d. 5. juni kl. 15:00

Højmesse

Søndag d. 9. juni kl. 10:00

Trine Vestersøe 

Højmesse

Søndag d. 23. juni kl. 10:00

Trine Vestersøe 

Højmesse

Søndag d. 30. juni kl. 10:00

Agnete Holm