Det Kongelige Teater
Børsen
Carlsbergs heste
Christiansborgs tårn med flag
Gardehusarregimentet til hest
Gefionspringvandet
Den Kongelige Livgarde på Rosenborg
Frederiksholms Kanal
Lurblæserne ved rådhuset

gal kreb juni24 2

ART ALLIANCE
Eva Hvelplund & Ulla Hauer
30/5-16/6     
Artist talk fredag 14/6 kl. 15-16
Workshop: Paint with your Mobile
Digital workshop m/billedkunstner Ulla Hauer 13/6 kl. 14-16 DKK300

Udstillingen er en del af Copenhagen Photo Festival, der i år arrangeres for 15. gang, med fokus på temaet ‘entanglement’.
Kunstnerne vil kunne træffes i galleriet under hele udstillingsperioden.


Åbningstider 31/5-5/6: tirsdag – fredag kl. 12-18, lørdag kl. 11-15
Under CPF 6-16/6: hver dag kl. 12-19 (mandag-søndag)

Udstillingen ”Art Alliance” repræsenter to danske kvindelige foto-kunstnere. Baggrunden for deres samarbejde er et sammenfald i det kunstneriske formsprog, hvor begge kunstnere tager afsæt i fotografisk materiale, og hvor det endelige kunstværk har fjernet sig fra de oprindelige fotografier og nu har fået sit eget udtryk og sin egen betydning.
De to kunstneres værker bevæger sig i tid og rum og forholder sig til vores fælles eksistens i en global verden. Der trækkes tråde mellem fortid og nutid, hvor temaer som klima, natur, bymiljø, konflikt og eksistens berøres.

gal kreb juni24 1
Eva Hvelplund samler i sine værker mange lag af elementer, fragmenter og farver fra sine egne fotografier, der samles i et unikt værk oftest i et stærkt bearbejdet fotografisk udtryk, som nærmer sig det maleriske.
Ulla Hauer bruger sin mobiltelefon som pensel, hvor hun arbejder med at nedbryde den fotografiske ramme, som tilføres nye og modige udtryk og fortællinger.

Eva Hvelplund og Ulla Hauer har tidligere udstillet sammen på censurerede udstillinger og er begge uddannet på Kunstskolen Spektrum.

Eva Hvelplund
medlem af BKF, har i 10 år arbejdet med fotografi som billedkunst.
Evas store samling af digitale og analoge fotos udgør basis i hendes værker.

Ulla Hauer
medlem af KKS (Kvindelige Kunstneres Samfund) og UKK (Organisation for Kunstnere, Kuratorer og Kunstformidlere) er uddannet fra Designskolen i København og benytter også sin uddannelse fra Litteraturvidenskab på Københavns Universitet som referenceramme i sin værkproduktion.

Hjemmesider:
EvaHvelplund.gallery/
UllaHauer.dk

Galleri Krebsen. Studiestræde 17A. 1455 København K., www.krebsen.net

Tel. +45 26213174. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Åbningstider31/5-5/6: tirsdag – fredag kl. 12-18, lørdag kl. 11-15
Under CPF 6-16/6: hver dag kl. 12-19 (mandag-søndag)