Det Kongelige Teater
Børsen
Carlsbergs heste
Christiansborgs tårn med flag
Gardehusarregimentet til hest
Gefionspringvandet
Den Kongelige Livgarde på Rosenborg
Frederiksholms Kanal
Lurblæserne ved rådhuset

g hus juni24

50-års jubilæumsudstillingen ”Kiinnat oqaluttuartut / Ansigter som fortæller / Talking Faces”, som er en del af Copenhagen Photo Festival 2024. 
I anledning af Det Grønlandske Hus' jubilæum ønsker vi at skabe en fotoudstilling som hylder de mange mennesker, der har været en del af husets rige historie. Gennem portrætter og små interviews vil vi belyse de forskellige perspektiver fra forskellige brugergrupper, personale, kunstnere og beslutningsta­gere mm, der igennem årene har formet og oplevet huset igennem de sidste 50 år. 

Vi ønsker med fotoudstillingen at vise hvordan Det Grønlandske Hus har fungeret som et kulturelt 

knudepunkt, der forbinder mennesker og skaber fællesskaber på tværs af forskellige kulturer. Udstillingen skal bidrage med kulturforståelse og samtidig belyse den samfundsrelevans huset har haft igennem de portrætteredes fortællinger. 

Gaz Zaa Lung åbner udstillingen med trommedans og lystænding af sin qulleq, og efterfølgende byder DJ Manu jer op til dans. 

Udstillingen bliver også vist på Københavns Rådhus den 12-14. juni. Åbningen finder sted på Rådhuset onsdag den 12. juni kl. 16:00-17:30. På Rådhuset åbner Gaz Zaa Lung igen udstillingen med trommedans og socialborgmester Karina Vestergård Madsen vil holde en tale. 

Udstillingen kan ses i DGH alle hverdage kl. 10:00 - 16:00 til og med den 29 / 07 2024