Det Kongelige Teater
Børsen
Carlsbergs heste
Christiansborgs tårn med flag
Gardehusarregimentet til hest
Gefionspringvandet
Den Kongelige Livgarde på Rosenborg
Frederiksholms Kanal
Lurblæserne ved rådhuset

lise m2 sep24

Det unikke og autentiske kunsthåndværk har altid haft interesse.

24 af Danmarks bedste kunsthåndværkere fra hele landet omdanner Brøndsalen på Frederiksberg til kunsthåndværker marked i 4 dage fra d. 17.-20. oktober 2024. I fire dage bliver den flotte Brøndsal fyldt med lækkert kunsthåndværk i høj kvalitet og produceret af kreative hænder.” Det er jo blevet til en tradition, at vores kunder ved, at Brøndsalen byder på lækkert kunsthåndværk i efterårsferien” siger Joan Hansen, der er medarrangør.

”I år har vi 10 års jubilæum og det bevidner, at der er interesse for det unikke i vores samfund. En god kontrast til så meget masse produceret” fortsætter Joan Hansen.

Arrangørerne er kunsthåndværkerne Joan Hansen fra København og Lise Møller fra Himmerland. Joan Hansen arbejder med unika beklædning i uld, viskose og silke. Lise Møller designer og syr unikke vindjakker. Begge har stor erfaring med at arrangere markeder.

lise m4 sep24 

Lise Møller fortæller at udstillerne bliver nøje udvalgt og sammensat, så markedet er spændende og alsidigt uden at gå på kompromis med både kvalitet og det unikke, og fortsætter: ”ligeledes ser vi en tendens til øget fokus på varer, som er solide og har en lang holdbarhed, og det er lige sådanne varer vi har samlet i Brøndsalen”. 

lise m5 sep24

Hvert år har vi flere udstillere, som har været med tidligere, kombineret med flere nye. En genganger er Gabriella Jørgensen, som kommer fra Nordjylland. Hun er meget inspireret af naturen. Det bliver omsat til kunsthåndværk i form af koldglas i kombination med keramik, strandingstræ, metal og granit.

Jan Debel fra firmaet JD Trædesign arbejder i forskellige træsorter eg, elm og birk, som han forarbejder til plankeborde, tapas- og skærebrætter og serveringsfade. Alle produkter er håndlavede og træets naturlige knaster, revner og ujævnheder inddrages i designet.

lise m1 sep24

Mona Thy arbejder med stoftryk, som hun omsætter til billeder samt smukke puder i meget smuk farveharmoni. 

Tina Lofstad er glaspuster og har en passion for glas og former i alle farver. Det kræver koncentration og fordybelse at arbejde med det varme glas, som Tina former til smukke brugsting.

Anne Bak Markers arbejder i filt, hvor silke og uld er materialerne, som hun selv indfarver. Bæredygtighed og respekt for naturen er grundstenen for hende. Ud af filten tryller hun de smukkeste tørklæder og kjoler, som selvfølgelig er formet lige så den passer kunden.

De i alt 24 kunsthåndværkerne vil være til stede alle dagene, så der er god mulighed for at få en snak med dem. I salen kan man opleve keramik, skulpturer, glas, unik beklædning, træarbejder, smykker, skind tasker og -jakker, håndlavet papir, strik, filt.

Smukt kunsthåndværk i de smukkeste omgivelser i Brøndsalen – vi glæder os til at byde velkommen ” siger Lise Møller.

Der er gratis entre, og mulighed for at købe kaffe og kage i cafeen.

Åbningstider:

Torsdag d. 17. oktober kl. 11-18

Fredag d. 18. oktober kl. 11-18

Lørdag d. 19. oktober kl. 11-17

Søndag d. 20. oktober kl. 11-17 

www.khib.dk

Tekst og foto: KHIB