Det Kongelige Teater
Børsen
Carlsbergs heste
Christiansborgs tårn med flag
Gardehusarregimentet til hest
Gefionspringvandet
Den Kongelige Livgarde på Rosenborg
Frederiksholms Kanal
Lurblæserne ved rådhuset

urmag pa ur

Urmageren i Dronningens Tværgade 14 i hjertet af det gamle København, er en traditionsrig urmager med eget arbejdende urmagerværksted samt en stor salgsudstilling af alle typer af mekaniske ure.

Urmageren har gennem mange års erfaring med urreparation opbygget en stor beholdning af reservedele til mekaniske ure samt specialværktøj til reparation af mekaniske urværker. Så står du med et specielt mekanisk ur der trænger til en reparation, er der en stor sandsynlighed for at Urmageren kan være dig behjælpelig.

Urmageren´s speciale er reparation og restaurering af antikke mekaniske ure samt alle typer af mekaniske urvæker i øvrigt. Firmaet ejes og drives af urmagermester Arthur Dyppel Elley, der sammen med Urmagerens øvrige urmagere har sin daglige gang i forretningen.

urm standure

Udover at servicere vore kunder i urforretningen, tilbyder vi også at vurdere tilstanden på ure for vore kunder hjemme hos kunden selv, da vi har tilknyttet en urmager med 48 års erfaring der kører ud til "hjemmevurderinger" en gang om ugen. Derfor har vi mulighed for både at hente urene og bringe dem hjem til kunden igen efter reparationen.

Alle medarbejdere hos Urmageren er uddannede og dygtige urmagere som kan deres urhåndværk. Lad os vejlede dig så du vælger det helt rigtige ur.

Kom og besøg os på vores arbejdende urværksted i Dr. Tværgade 14, 1302 København K, eller kontakt os på email eller telefon: 4341 6218.

Tekst: Connie Christensen - Foto:  Henrik Ploug