husm nov2

GODT SMØRREBRØD I HUSMANNS VINSTUE 

Gode traditioner tåler fornyelse en gang imellem. Et af Husmanns flagskibe, kogt, lun oksebryst med flødepeberrod, har således fået selskab af en tomat- og løgkompot, som med sin sødme passer perfekt til den skarpe peberrod.

Den gode kompot er nem at tilberede:

Tomater skæres i små stykker og svitses af i en gryde, så det meste af væden fordamper. Løg i småstykker kommes i og det hele simrer, til det er mørt, må gerne næsten brænde på, så det får en karamelliseret smag. Så lidt chili i. 

husm nov1

Oksebrystet småkoger i en gryde 1,5 – 2 timer, efter størrelse. Ved servering skæres tynde skiver, der anrettes pænt på rugbrød. Friskrevet peberrod blandes med fløde og kommes på, dertil afkølet tomat- og løgkompot.

husm nov4

En meget populær klassiker i fornyet udgave. Og det smager bare godt!

husm nov5 Charlotte og Jeanette er mestrene i køkkenet og kreere de fine retter.