robert hans1

ROBERT HANSENS SVÆRE LIV

Det har ikke manglet på drama i nu 41-årige Robert Hansens liv. Senest har ekskæresten Nynne Larsen føjet en anklage om vold til Robert Hansens vanskeligheder.

Robert Hansens offentlige liv begyndte, da han var 15 år og fik hovedrollen i filmen ”Vildbassen”, en rolle, han var som født til. Under optagelserne til filmen mødte han skuespiller Sofie Lassen-Kahlke, og det møde skulle blive starten til de meget populære film om Anja og Viktor, som Regner Grasten ca. 5 år senere producerede efter forfatter Dennis Jürgensens ungdomsromaner.

Med succesen i midten af 00-erne fulgte et tætpakket natteliv med for meget alkohol, stofmisbrug og tiltagende voldsepisoder, som det lykkes Robert Hansen at kommer ud af. Han får et roligere liv og også en søn med kæresten Pernille Fredskild Thøgersen.

robert hans2

Men i 2015 rammer et meget alvorligt hjertetilfælde, og i 2017 kommer en hjerneblødning. De alvorlige sygdomstilfælde ser ud til at have tæmmet vildbassen, men nu er der så drama igen. Man må håbe, det lykkes for Robert Hansen at kunne sige farvel til vildbassen denne gang.