Kryddersild kan varieres næsten i det uendelige, både med krydderi og tilbehør. Tivolihallens klassiske servering med røde løg i skiver og tern, dild, kapers og kryddergrønt ser indbydende ud på den elegante tallerken.
Har man mod på selv at lave kryddersild helt fra begyndelsen, må man have tålmodighed. Fra den rå, rensede sild lægges i en sukker/salt/eddike-lage og til den kan spises, går 4 uger.
Man kan snyde lidt: køb en god kvalitet færdig kryddersild og læg den i nogle dage med det krydderi, du kan lide, f.eks. lidt sukker, nellike, enebær, kanel eller lignende.
Eller gå ned i Tivolihallen og nyd den færdige servering.
Tivolihallen er en kælderrestaurant, som synes uberørt af tiden.
Restauranten er autentisk charmerende og sjælen fra starten af 1900-tallet er i høj grad bevaret. Interiøret er anno 1920 og er indrettet mellem de mange spændende ting, der pryder vægge og hylder.
Betjeningen er også som man forestiller sig den var dengang, venlig og hjælpsom. Tivolihallen er kendt for det danske smørrebrød, klassisk tilberedt og af de bedste råvarer. Derudover er den også kendt for at være det eneste sted København, hvor der serveres klipfisk.
Stedets nostalgiske indretning står i stærk kontrast til de mange frokostgæster i jakkesæt. Tivolihallen er nemlig meget også populær blandt politikerne på Rådhuset og Christiansborg, som ligger lige i nærheden.
Tivolihallen ligger i Vester Voldgade. Bygningen opførtes i 1790'erne og blev fra starten af 1800-tallet og op til år 1900 drevet som gæstgiveri. Derefter fik det status som restaurant med navnet Fredensborg og omkring 1912 skiftede restauranten navn til det nuværende Tivolihallen.