Det Kongelige Teater
Børsen
Carlsbergs heste
Christiansborgs tårn med flag
Gardehusarregimentet til hest
Gefionspringvandet
Den Kongelige Livgarde på Rosenborg
Frederiksholms Kanal
Lurblæserne ved rådhuset

tivolihallen fisk

Tekst: Connie Christensen - Foto: Henrik Ploug

En klassiker på frokostbordet: frisk, smørstegt rødspætte med hjemmerørt mayonnaise, rejer, citron og grønt. Rejerne her er de store, grønlandske, som har været frosset, ikke lagt i lage, og dermed har bevaret den originale rejesmag.Mange danskere spiser ikke fisk, i hvert fald ikke nok. Det er Helles teori, at de fleste kunne komme til at holde af fisk, hvis den blev serveret som her, frisk og nystegt i smør.

Det er vigtigt for Helle, at maden præsenterer sig flot på tallerkenen. Man skal kunne se de gode ingredienser, og der skal være lidt pynt, ”for ellers kunne man jo lige så godt spise derhjemme”. Men ikke så meget pynt, at det tager billedet fra de veltilberedte råvarer.