Tekst: Connie Christensen - Foto: Henrik Ploug
En ret, der ofte er på tavlen hos Husmanns, er stegt kalvelever med løg og champignons.
Løg og champignons ristes i smør på panden. Leveren, der skal være i tynde skiver, vendes i mel og gennemsteges.
Husmanns har det faste repertoire i den gode danske frokost, dels tilbud efter sæson, dels udvalg, som annonceres på tavlen i det hyggelige lokale.
Til leveren serveres sprøde rugbrødschips. De laves af skiver af kernerugbrød, der smøres med olie, drysses med salt og bages sprøde i ovnen.
Husmanns Vinstue i Larsbjørnsstræde blev grundlagt i 1888 som vinstue, men har i mange år haft sin nuværende status som frokostrestaurant. Vinstuen opstod i forbindelse med en vinhandel i ejendommen. Det var forbudt at lade kunderne smage på varerne i vinhandelen, så vinhandler Husmann indrettede en skænkestue, hvor kunderne kunne smage på sortimentet.
Johnni, Jeannette, Lis og John byder velkommen.