Husmanns Vinstue i Larsbjørnsstræde blev grundlagt i 1888 som vinstue, men har i mange år haft sin nuværende status som frokostrestaurant. Indehaverne nu er Johnni Frost.
Husmanns har dels det faste repertoire i den gode, danske frokost, dels tilbud efter sæson og udvalg, som annonceres på tavlen i det hyggelige lokale.
En ret, der ofte er på tavlen hos Husmanns, er den fyldte sild. Drueagurker, løg, persille og kapers hakkes fint og blandes med sennep til en masse, der kommes inden i den ferske sild, som steges i smør på panden.
Stegt kalvelever med løg og champignons er en anden ret, man kan finde på tavlen. Løg og champignons ristes i smør på panden.
Leveren, der skal være i tynde skiver, vendes i mel og gennemsteges.
Til leveren serveres sprøde rugbrødschips. De laves af skiver af kernerugbrød, der smøres med olie, drysses med salt og bages sprøde i ovnen.
Lis anretter den dejlige kalvelever.