Det Kongelige Teater
Børsen
Carlsbergs heste
Christiansborgs tårn med flag
Gardehusarregimentet til hest
Gefionspringvandet
Den Kongelige Livgarde på Rosenborg
Frederiksholms Kanal
Lurblæserne ved rådhuset

rejemad t hal

Tekst: Connie Christensen - Foto: Henrik Ploug
 Tivolihallens nyfortolkning af den klassiske rejecocktail er en fin idé til de store, friske pil-selv rejer fra Grønland, men andre rejer kan også bruges. Fremgangsmåden er følgende:

En moden avocado udhules, og kødet blendes med friskpresset citronsaft, salt, peber og creme fraiche, så den bliver blød og rund i smagen. Et par skefulde placeres på en fin tallerken, derpå rejerne – ca. en håndfuld – og så pyntes med skiver af radise,

forskellige former for spirer, krydderurter og skovsyre. Skiver af godt flûtes serveres til, og et køligt glas hvidvin, f.eks. en Chardonnay eller en Sauvignon Blanc, smager godt hertil. 
ravarer rejer t hal

Avocado-dressingen kan også fint serveres til f.eks. dampet torsk eller anden hvid fisk.