Blandt de københavnske frokostrestauranter rager Husmanns Vinstue op i særklasse. Ikke fysisk, for restauranten ligger i kælderen i Larsbjørnsstræde 2, og her har den ligget siden 1907, hvor Ernst Carl Husmann havde flyttet sit vinhandlerfirma fra 1888 til Larsbjørnsstræde.
Interiøret har kun gennemgået få forandringer siden, den seneste skånsomme opdatering var i 1948.
På tavlen over dagens tilbud finder man af og til ekstra retter, som ikke indgår i det normale spisekort. Et frokosttilbud kan være hakkebøf med spejlæg.
Bøf formes:
Ca. 200 g friskhakket oksekød formes til en bøf
Hakkebøf:
Den friskstegte hakkebøf serveres på rugbrød med spejlæg, agurkesalat og sprøde kartoffel-fritter.
Johnni, Charlotte og Jeanette
Snaps skænkes:
En snaps og et godt glas øl må der til den gode mad.