Det Kongelige Teater
Børsen
Carlsbergs heste
Christiansborgs tårn med flag
Gardehusarregimentet til hest
Gefionspringvandet
Den Kongelige Livgarde på Rosenborg
Frederiksholms Kanal
Lurblæserne ved rådhuset

n kort pilgrim4

Kort og rejseguider til Caminoen i Spanien

Verdens mest berømte pilgrimsrute, Caminoen i Spanien, består ikke kun af en, men adskillige forskellige vandreruter, der alle har deres slutdestination i Santiago de Compostela i det nordvestlige Spanien. Du kan altså vælge mellem flere forskellige vandreruter, afhængigt at dit udgangspunkt.

SE BØGER OG KOR HOS NORDISK KORTHANDEL


Og lige så mange vandreruter der findes, lige så mange rejseguider og kortbøger findes der, som kan hjælpe dig i retning af Santiago de Compostela.

n kort pilgrim2

Danske rejseguider til Caminoen

Hvis vi starter i den danske afdeling, er Politikens Turen går til Camino de Santiago & Nordspanien et oplagt sted at starte. Den dækker dels den klassiske udgave Caminoen samt det nordlige Spanien mere generelt.

En anden mulighed på dansk er forfatteren Henrik Tarp's rejseguide, Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela, der beskriver den mest populære rute på dansk, den såkaldte franske rute.


Engelske vandreguider til Caminoen

Er du på jagt efter detaljerede beskrivelser og kort til Caminoen, er det værd at kigge i retning af det engelske forlag, Camino Guides og forfatteren John Brierley.

John Brierley har skrevet en stribe detaljerede rejseguider på engelsk til forskellige dele af Caminoen – både den velkendte franske udgave, men også en stribe af de mere alternative pilgrimsruter, der tager forskellige ruter gennem hele Spanien, for til sidst at ende i Santiago de Compostela. Du kan med fordel søge på ”Camino Guides” på Scanmaps.dk for at tjekke udvalget af rejseguides fra John Brierly.


Cicerone vandre- og cykelguider til Caminoen

Det engelske Cicerone forlag, der har specialiseret sig i at udgive rejseguider til aktiv ferie som fx vandreture og cykelferie, har naturligvis også udgivet en stribe guider om Caminoen. Mens Caminoen i Spanien af de fleste betragtes som en vandrerute, har Cicerone både udgivet guider om vandring OG cykling langs Caminoen – for dem der vil prøve kræften med turen på cykel.

Du kan med fordel søge på ”Cicerone Camino” på Scanmaps.dk, når du vil tjekke udvalget af rejseguider om Caminoen udgivet af Cicerone.

Der findes også en stribe andre forlag, som har udgivet engelsksprogede rejseguider om Caminoen. Du finder hele udvalget af rejseguider og kort om Caminoen hos Nordisk Korthandel ved at benytte søgeordet ”Camino” i søgefeltet på Scanmaps.dk

Nordisk Korthandel

Ved Vesterport 4, 1612 København V – Mandag-Fredag 10-18, Lørdag 10-16 – Telefon 33 38 26 38