jazz marts23

Jazz i Svanemøllehavnen

Torsdag den 25/5 kl 18.30 - 20.30
spiller Søndergaard/Sørensen Quintet på cafe Sundet, Svaneknoppen 2 i 
Svanemøllehavnen
Fri entre.             - bordbestilling 3929 3035

Søndergaard/Sørensen Quintet spiller lækker bebop, latin og swing. Jens Søndergaard, altsax - Jens-Erik Sørensen, tenorsax - Ole Matthiessen, piano - Ture Kindt-Larsen, bas - Dennis Drud, trommer.

Søndergaard-Sørensen kvintet.
De to saxofonspillende kapelmestre Jens Søndergaard og Jens Erik Sørensen har spillet sammen siden 1970erne, først i Leonardo Pedersens Jazzkapel hvor der blev lejlighed til samspil med rigtigt mange amerikanske stjerner bl.a. Richard Boone, Eddie Lockjaw Davis , Harry Sweets Edison og Etta Cameron .

Senere har sammenspillet mest været i kvintetform. Først på Skovridderkroen, siden Apoteket i Hellerup, B9 på Åboule-varden og nu Hellerup sejlklub og altid den sidste torsdag i hver måned. 
Gruppen har også med stor succes spillet i jazzklubber, festivaler og til private arrangementer.
Der er således tale om en særdeles sammenspillet gruppe, med et stort repertoire af swingende udadvendt main-streamjazz (swing, latin, ballader, bebop etc) , som da også har samlet et stort trofast publikum.
Til opbakning af de sprælske saxofonister i fronten, er der en særdeles erfaren rytmegruppe nemlig Ole Matthiessen på klaver, Ture Kindt Larsen på bas og den sprudlende Dennis Drud på trommer.
Forvent en aften med godt humør og udadvendt swingende jazz- og der er ingen der bliver sure hvis nogen skulle få lyst til at danse.

Line up:

Jens Søndergaard sax 

Jens Erik Sørensen sax 

Ole Matthiessen klaver 

Ture Kindt Larsen bas 

Dennis Drud på trommer.

TEKST: CONNIE CHRISTENSEN - FOTO: HENRIK PLOUG