bronsal 22 2

Interessen for det unikke og autentiske kunsthåndværk er stor.

23 unikke kunsthåndværkere fra hele landet omdanner Brøndsalen på Frederiksberg til kunsthåndværker marked i 4 dage. Det hele sker i efterårsferien fra d. 20.-23. oktober. Det bliver en stemningsfuld sal i fire dage fyldt med lækkert kunsthåndværk i høj kvalitet og bearbejdet af kreative hænder.” Det er jo blevet til en tradition, at vores kunder ved, at Brøndsalen byder på lækkert kunsthåndværk i efterårsferien” siger Joan Hansen.

I Brøndsalen kan du opleve hvordan det gode danske håndværk bliver holdt i live, i en tid, hvor næsten alt bliver masseproduceret billigst muligt i udlandet. 

bronsal 22 1

Det er kunsthåndværkerne Joan Hansen fra København og Lise Møller fra Himmerland, med deres store erfaring i at arrangere markeder, der endnu engang har samlet et stort og bredt udvalg af unikt design og kunsthåndværk. Deltagerne er nøje udvalgte, for at sikre den bedste kvalitet, bredde og dybde. Joan Hansen arbejder med unika beklædning i uld, viskose og silke. Lise Møller designer og syr unikke vindjakker.

”Udstillerne bliver nøje udvalgt og sammensat, så markedet er spændende og alsidigt” siger Lise Møller.

I år har vi flere nye deltagere bl.a. Kirsten Sonne, som laver smykker. Meget utraditionelle smykker, da de er skabt udfra Lost -and-Found princippet, hvor man finder noget og tager det ud af dets tidligere funktion og bruger det i en ny og anderledes kontekst. Ethvert smykke er et lille kunstværk eller en bærbar skulptur.

bronsal 22 4

Edda Urup syr unikke puder. Stoffet finder hun i Sverige og er håndvævet i de smukkeste farver. Desuden er Edda Urup en dygtig fotograf og udstiller også sine billeder.

Tina Jeppesen finder udtjente dæk og former og dekorerer dem og pludselig er der en ”puf” som er et unikt møbel til hjemmet. 

Aoife Soden er glaspuster og har dejlige brugs venlige glas med i simple former og lyse farver og skandinavisk islæt. Aoife Soden er oprindelig fra Irland og arbejdet på mange glasværksteder i udlandet. 

bronsal 22 3

De i alt 23 kunsthåndværkerne vil være tilstede alle dagene, så der er god mulighed for at få en snak med dem. I salen kan man opleve keramik, skulpturer, glas, unik beklædning, træarbejder, smykker, skind tasker og -jakker, håndlavet papir, strik, håndvævede tæpper, filt.

Der er gratis entre, og mulighed for at købe kaffe og kage i cafeen.

Åbningstider:

Torsdag d. 20. oktober kl. 11-18

Fredag d. 21. oktober kl. 11-18

Lørdag d. 22. oktober kl. 11-17

Søndag d. 23. oktober kl. 11-17 www.khib.dk