storeb bro 2

KAOS VED STOREBÆLTSBROEN

Midt i sommerens tætte ferietrafik brød broens forbindelse til Nets sammen, så bilerne hobede sig op i kilometerlange køer på begge sider af broen. Folk måtte holde i kø i timevis på en dag, hvor temperaturerne ifølge DMI kom op over 30 grader.

De, der blev udsat for den håndtering af et problem, som jo er mellem broen og Nets, forstår ikke, at Storebæltsforbindelsen ikke kunne udvise konduite og åbne bommene, så de sagesløse rejsende kunne komme videre. Det er ikke fair, at Storebæltsforbindelsen tørrer sit eget problem af på de

rejsende, i særdeleshed ikke, når broen siden åbningen har genereret indtægter på omkring 50 milliarder. I det hele taget er det mærkeligt, at man opretholder betaling for færdsel på en bro, som for længst har betalt sig hjem, når man ikke skal betale for at køre over andre broer eller på andre motorveje i Danmark.

 

 

Sund & Bælt, som står for driften af broen, burde også have forhindret al den unødvendige udledning af CO2 fra bilernes udstødning, som betalingsproblemet skabte.