det lil teater juni22

Illustration: Johan Kølkjær & Tine Bach 

DEN STORE FORVANDLING – fra kållarve til sommerfugl 

I Den Store Forvandling følger vi gennem billeder og musik en kållarves proces, fra den kommer ud af ægget til den i finalen springer ud som den smukkeste sommerfugl. Alt summer af liv og forventning i den gamle have, hvor Naturånderne vågner og gør klar til Den Store Forvandling. De hjælper den nyklækkede larve ud i verden, mens den æder og vokser, bliver jagtet af tissemyrer og gemmer sig i en puppe, hvor den transformeres og genopstår som sommerfugl.

Larvens magiske forvandling akkompagneres af Pete Livingstones nykomponerede musik, der tydeligt er inspireret af Igor Stravinskijs kendte klassiske komposition - Le sacre du printemps på dansk Forårsofferet.

Den Store Forvandling er årets eneste forestilling på Marionet Teateret i Kongens Have. Københavns Kommune har valgt at fjerne en del af i tilskuddet til teatret, der hvert år siden 1966 har spillet 2 gratis forestillinger i Kongens Have. Således spiller vi i år fra 1. juni frem til 3. juli. 

Der vil dog være mulighed for at se forestillingen igen fra tirsdag d. 9. august til og med lørdag d. 12. august 2022 på Smedetoften i Nordvest. Forestillingerne på Smedetoften er sponseret af Nordea Fonden. 

det lil teater logo

MEDVIRKENDE

Instruktør: Nina Kareis Livingstone 

Scenograf: Johan Kølkjær 

Komponist: Pete Livingstone 

Skuespiller/dukkefører: Amia Miang, Astrid Kjær Jensen og Troels Ullerup 

Forestillingsleder: Rasmus Nordal Jørgensen 

Scenemester: Morten Lyster 

Teaterteknikerelev: Bjørn Birk Christensen 

Regissør og syerske: Karin Rentsch Jørgensen 

PRAKTISKE INFORMATIONER 

Tirsdag - fredag (indtil uge 26): 10.00 & 11.00 

Lørdag – søndag: 14.00 & 15.00 

Mandag: lukket

Tirsdag - søndag (uge 26 - skolernes sommerferie): 14.00 & 15.00 

KONTAKT

For mere information om Den Store Forvandling og tankerne bag, kontakt: 

Teaterleder Camilla Hübbe på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 40179620.