den fr nov

Bursting Bubbles
Kurateret af Weekends
29. oktober 2021 - 30. januar 2022
Fredag 29. oktober åbner den anden udstilling i Den Fries udstillingsprogram Dacapo: Bursting Bubbles kurateret posthumt af Weekends.

Med bidrag fra:
Abulfeda, Adriana Ramić, Hannah Heilmann, Kah Bee Chow, Khalid al Gharaballi, Marie Tharp, NASA, Philipp Timischl, Shen Kuo, Sydney Shen.
Definitioner er som sæbebobler. Ontologiske membraner der indespærrer udvalgte molekyler fra eksistensens ellers fritflyvende flux.
Det her er det her, og det der er det der.
Problemet er dog, at når du nærmer dig, når du undersøger – så snart du rør ved en af dem – så brister den!
Bursting Bubbles er en gruppeudstilling hvor bidragene piller ved de tynde hinder der definerer vores begrebsverden på både planetær, personlig og petit skala.
Udstillingsserien Dacapo inviteres hedengangne eller dvaleliggende kunstnerdrevne og selvorganiserede udstillingsformater til at genopstå på Den Frie i udstillingsrummet Minus 1.

Den Frie er kunstnernes hus. Bygningen er tegnet af kunstnere, bygget af kunstnere og har gennem tiden huset både det eksperimenterende, den etablerede del og vækstlaget af dansk samtidskunst.
Udstillingsperiode:
29. oktober 2021 - 30. januar 2022
Med formatet Dacapoønsker Den Frie at præsentere og støtte op om en essentiel del af den danske samtidskunstscenes vækstlag: de kunstnerdrevne og selvorganiserede udstillingsformater.

Tekst og foto: Den Frie