mads h okt1

Jeg vil gerne invitere til en inspirerende oplevelse i Edens Have - med smykker, indretningskunst og grønlandske ædelstene. Fredag den 15. oktober er det nemlig atter, ved at være tid til Kulturnatten i København og jeg har glædet mig meget til, at vi igen kan åbne dørene.
Nyt showroom og værksted
Der er sket en masse spændende ting i Gothersgade 105 det seneste halvandet år.

Jeg har fået et helt nyt showroom og værksted, selvom adressen er den samme, for det hele har været under kærlig behandling af interiør- og indretningsdesigneren Thomas Bickham. Han har formået at indfange essensen af det Heindorf’ske univers og gengivet det i en helt ny ramme omkring mine smykker. Vi er netop nu ved at lægge sidste hånd på projektet og glæder os meget til at vise jer helheden. 
Vi har været særligt opmærksomme på materialerne og brugen deraf. Det meste er fundet og produceret i Danmark, og særligt det fra Langeland, hvor jeg kommer fra, har fået en speciel plads i de nye omgivelser. Thomas Bickham vil være her på dagen og fortælle om alle sine idéer bag og inspirationen til vores nye omgivelser. 

mads h okt2
Grønlandske rubiner
Udover nydesignet showroom og værksted er der kommet nyt i smykkeskrinet. Vi har brugt nedlukningen på at lave nye værker til udstillingen og samtidig er jeg blevet forhandler af de sjældne grønlandske rubiner. De røde skønheder er udgravet i den kolde undergrund af Greenland Ruby i overensstemmelse med naturen og menneskelige rettigheder. De har bidraget til økonomisk fremgang for mange grønlændere, da minen primært drives af lokale.

mads h okt3 

Rubiner er en af de mest sjældne og dyrebare ædelsten i verden. 
Minen på grønland har fået navnet Aappaluttoq ["Ah-puh-lu-tok"], som betyder røde sten. Det er den ældste kendte rubinforekomst i verden med en anslået alder på cirka 3 milliarder år. Her finder man smukke rubiner i hele farvespekteret fra pink til dyb rød.

mads h okt4
Du kan læse mere om rubinerne på vores blog. 
Besøg interiør- og indretningsdesigneren
Helt ekstraordinært udvider vi dagen med en særlig indbydelse til interesserede. Thomas Bickham har i de senere år resideret på 3. sal over mit værksted på Gothersgade. Han viste for første gang sin lejlighed frem for offentligheden på DR i januar, med programmet “Kender Du Typen - Med rævehaler og kælerejer”. Fra november 2021 flytter Thomas sit showroom til Marbella i Spanien. I den anledning sælger han ud af sit interiør. Hvis du ønsker en privat fremvisning i forlængelse af dit besøg hos os, så er du velkommen til at kontakte Thomas direkte på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Gode vine som forkæler smagsløgene
I forbindelse med kulturnatten byder vi på et lille glas. Vi har i samarbejde med Celeste Vinimport fundet nogle gode vine, som kilder smagsløgene og drager tankerne sydpå. Hun har været i lære hos en af verdens største vinproducenter i Italien, Giorgio Rivetti, som ejer La Spinetta og Contratto 1867. Efter hun kom hjem til København, har hun arbejdet som ambassadør for piemontesiske vinhuse og ejer i dag Celeste Vinimport. Celeste vil være her på dagen, til at guide os igennem de udvalgte vine.