brondsal sep1

 Lyset forenden af tunnelen nået og kunsthåndværkerne ser fremad.

Derfor har kunsthåndværkere og arrangører Lise Møller og Joan Hansen samlet nogle af deres 24 dygtige kollegaer fra hele landet. Brøndsalen ved Frederiksberg Runddel vil danne rammen om deres kunsthåndværkermarked i 4 dage fra d. 21.-24. oktober i uge 42.

Det bliver en stemningsfuld sal, hvor der vises og sælges kunsthåndværk af meget høj kvalitet. Alt er udført af kreative hænder. Det gode danske håndværk bliver holdt i live af disse 24 kunsthåndværkere. Her er tale om unikke produkter der står i tydelig kontrast til tidens mere industrielt og masseproducerede vare.

brondsalen 2
”Kunsthåndværkerne er nøje udvalgte og markedet sammensat så bredt og varieret, så der er noget for enhver smag og interesse”, siger Lise Møller, der er en af arrangørerne. ”Det er nu 8. gang vi afholder Kunsthåndværkermarked i Brøndsalen, så det er blevet en tradition for mange at besøge os. Vi oplever, at interessen for det unikke det og det autentiske er stor” Joan Hansen, som er den anden arrangør, tilføjer ”De besøgende ønsker at forkæle sig selv, med unikt kunsthåndværk eller køber gaver”.

brondsal sep2
Blandt udstillerne i år er Bente Ekander, som er inspireret af Grønland, og det kan tydeligt ses i hendes tupilykker i bronze.
Erik Møller Nielsen drejer de smukkeste fylde- og kuglepenne i forskellige træsorter. Et unikt produkt, som tiltrækker mange samlere.

brondsal sep5
Caterine Collart former af leret kopper og vaser og små sjove dyr – alt er fint dekoreret med små eventyrlige fortællinger.

brondsal sep7
Jan Hrasko viser sine smukke jakker og tasker i elgskind. Smukt forarbejdet og en kvalitet, der holder resten af livet.

brondsal sep3
Mette Birckner viser de smukkeste håndvævede tæpper i afstemte farver.
Bettina Andersen som er brodøse og viser hvordan hun bruger gamle broderier og hvordan broderi kan udtrykkes i et nyt og moderne design.
De to arrangører arbejder selv med tekstiler. Joan Hansen (København) arbejder med unika beklædning i uld, viskose og silke. Lise Møller (Himmerland) designer og syr unikke vindjakker.
Kunsthåndværkerne vil være til stede alle dagene, så der er god mulighed for at få en snak med dem. I salen kan man opleve keramik, unik beklædning, strik, filt, smykker, læder, glas, vindjakker, broderi, bronze, hatte, arbejder i træ, skind samt hånddrejede kugle- og fyldepenne.

brondsal sep4
Der er gratis entre, og mulighed for at købe kaffe og kage i cafeen.

Åbningstider:
Torsdag d. 21. oktober kl. 11-18
Fredag d. 22. oktober kl. 11-18
Lørdag d. 23. oktober kl. 11-18
Søndag d. 24. oktober kl. 11-18
www.khib.dk