bymus juli 1

Hvad skal vi lave i sommerferien? Dét spørger mange sig om på denne tid, og ikke mindst i år. Så hvorfor ikke tage hen på hovedstadens nye museum og udforske Københavns historie fra de første spor af byen fra vikingetiden til i dag? Tilmed får du 50% i rabat på entrébilletten.
Vil du dykke endnu dybere ned i historien, byder vi på en række aktiviteter for børn og workshops for voksne, og så har vi genindført de populære byvandringer.

Kultur- og fritidsborgmester, Franciska Rosenkilde, glæder sig over de mange gode aktiviteter på Københavns Museum:
”En af vores store kulturelle perler er Københavns Museum, der åbnede tidligere på året. Her kan børn og barnlige sjæle dykke ned i vores fælles københavnerhistorie og blive klogere på det og dem, der var her før os. Jeg håber, at rigtig mange vil kigge forbi,” siger hun.

bymus juli int

Her ses et af de fine udstillingsrum.

NB! Køb billet til aktiviteterne i god tid, da der er rift om pladserne. Og søg og brug evt. #brugdinby for inspiration.
Besøg det nye Københavns Museum lige bag Rådhuset – og få 50 % rabat på entrébilletten
Oplev hovedstadens historie fra de første spor af byen fra vikingetiden over byggeboom, pest og brande til nutidens Christiania. Fornem byens puls på den interaktive bymodel og se også særudstillingen om københavnermaleren Paul Fischer. Rund besøget af i butikken og slap af i caféen. Til og med 9. august er der halv pris på entré til voksne med en billet til kun 45 kr., der også dækker Thorvaldsens Museum. Om onsdagen har museerne endda gratis adgang for alle, mens børn og unge under 18 år altid har gratis adgang.
Det er et led i Folketingets Sommerpakke, at Københavns Kommunes to museer og kunsthal har halv pris på entré til voksne fra 27. juni til og med 9. august.
Sikkerheden i fokus
Gældende retningslinjer fra myndighederne bliver overholdt under samtlige aktiviteter for at mindske risiko for smitte med COVID-19. Man skal således tilmelde sig på forhånd.
Sommeraktiviteter for børn

Arkæologisk værksted – for børn og voksne
Tidspunkt: Åbent hver weekend kl. 10-14 i Stormgade 20
https://cphmuseum.kk.dk/artikel/arkaeologisk-vaerksted-genaabner-276