KØBENHAVNS HOVEDBANEGÅRD SKAL FORNYES
I mange år har der været planer om at gøre Hovedbanegårdens store hal mere overskuelig og venlig for de rejsende.
Næste år sættes der gang i arbejdet, som nok vil vare i nogle år og koste en halv milliard kroner.
DSB har offentliggjort en række illustrationer, der viser, hvordan hallen fremover skal se ud.
FROKOST HOS HUSMANNS VINSTUE
DEJLIG OG SPÆNDENDE MØRBRADBØF
Husmanns Vinstue kan føre sin historie tilbage til 1888, hvor Ernst Karl Husmann åbnede en vinforretning. I 1894 kom der skænkestue og servering af fast føde til, dog kun sild og rullepølse. Spisekortet blev siden udvidet, og siden 1950’erne har Husmanns Vinstue tilbudt den gode, klassiske frokost. Og det bliver man ved med, ligesom interiøret – hvoraf meget er oprindeligt – ikke skifter stil.
DET MEKANISKE UR ER I HØJ KURS OG OVERGÅR DE SIMPLE ELEKTRISKE URE
Urmageren i Dronningens Tværgade 14 i hjertet af det gamle København, er en traditionsrig urmager med eget arbejdende urmagerværksted samt en stor salgsudstilling af alle typer af mekaniske ure.
CAFÉ SORGENFRI
TEATER PÅ DEN FRIE
Performancefestival: Managing Discomfort
22. februar - 19. april 2024 på Husets Teater
Managing Discomfort er en performancefestival præsenteret af Toaster og Live Art Denmark. Oplev et imponerende program med hele 17 forskellige internationale og danske performanceværker, der alle har det til fælles, at de skubber publikum ud af komfortzonen, og aktiverer ubehaget på tilskuerrækkerne. Men endnu vigtigere - undersøger, hvordan vi håndterer dette ubehag i fællesskab.
HISTORIE OM TIVOLIHALLEN
Tivolihallen i Vester Voldgade 91 er måske den ældste af Københavns frokostrestauranter. Bygningen opførtes 1790-91 for en hofkonditor, der havde forretning her til 1807. Tivolihallen har altid haft en særlig stil: et meget fint interiør med hvide duge på bordene og nobel betjening.
LÆS MANGE FLERE ARTIKLER
Der kan læses mange
af vore tidligere artikler
under fanebladet
"ARTIKLER"
der ses øverst
på hjemmesiden !