Det er med stor glæde, at Copenhagen Contemporary (CC) nu kan invitere til genåbning af kunstcentret i nye omgivelser i den ny istandsatte Svejsehal på Refshaleøen. Her præsenteres et åbningsprogram, der markerer, at København nu permanent har fået en institution, der giver mulighed for at huse international installationskunst i den helt store skala.
CC åbner for to store publikums involverende totalinstallationer, der internationalt har modtaget flot kritik og været store publikumssucceser. Den danske kunstnergruppe SUPERFLEXs OneTwo Three Swing!indtager CCs Hal1 og 2. i en stor orang emetal struktur af gynger, opfordres publikum til atgynge sammen med andre og således opleve den kraft, der opstår ved at deltage i fællesskaber.
compenhagen comp1
SONG 1
I Hal 3 vises den anerkendte amerikanske kunstner Doug Aitkens SONG 1, der er en 35 minutter lang lyd- og videoinstallation. Inden for rammerne af en popsang, klassikeren "I Only Have Eyes for You", har Aitken skabt et dragende og rumligt videoværk, der afspejler nutidens urbane landskab og trækker tråde tilbage I modernitetens kulturhistorie.

Refshalevej 173A – Åbningstider: mandag til søndag: 11-18 – torsdag: 11-21

UDSTILLINGEN : 29. juni til 30. december