rosenborg slot

Et af Københavns mest velbesøgte museer (i 2019 besøgte over 400.000 gæster Rosenborg) slår dørene op igen d. 26. maj kl. 11.00. Efter at have slumret i over to måneder, funkler kongekronerne og kronjuveler igen for vores gæster.

Men også et trafiklys vil ”funkle” på slottet. For at imødekomme sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forhold til covid-19 vil et trafiklys i hver ende af slottets hovedtrappe regulere flowet af gæster, så de ikke ”går hinanden i møde”.

Museumsdirektør Thomas C. Thulstrup udtaler i forbindelse med genåbningen: ”Det er en stor glæde at kunne slå slotsporten op igen og byde vores gæster velkommen. Vi har savnet mylderet af gæster på slottet og slotsgrunden under nedlukningen og gør nu alt, hvad vi kan, for at vores gæster føler sig trygge.”

Udover trafikreguleringslysene har vi opsat plexiglas foran kasseapparaterne, folieret med afstandsmarkører, opstillet håndsprit, ophængt infoplakater og lukker færre besøgende ind på slottet per time. Billetter sælges med et timeslot og skal købes på forhånd på vores hjemmeside kosa.dk.