husm lokaleI den hyggelige restaurant er der blevet mere plads imellem bordene, så der er lovlig afstand gæsterne imellem.

HUSMANNS VINSTUE ÅBNEDE 25. MAJ

Indehaver Johnni Frost har arbejdet sammen med sit faste personale på genåbning af restauranten den 25. maj. Johnni fortæller:

Vi åbner med et reduceret antal borde, for vi skal jo overholde kravet om 2 kvm mellem gæsterne. Vi mangler at få oplyst det nøjagtige antal gæster, vi må have, men reduceret bliver det, og selvfølgelig med de sundhedsmæssige ting, vi skal overholde. Udenfor kan vi have 6 gæster i øjeblikket.

Københavns Kommune og Horesta arbejder for at udvide byrummet, men vi er p.t. noget udfordret, fordi Hofor har gravet gaden op. Der skulle komme en mulighed for, at et par af parkeringspladserne kan inddrages til udeservering, og det ville være hjerteligt kærkomment.

husm johnni

Personalet har det godt og har samlet kræfter til at komme på igen på fuld styrke. Vi har fået lønkompensation, så personalet har kunnet være hjemsendt med løn under nedlukningen. Så vi åbner på fuld kraft, men med færre borde.