n kort ny foret

Vi er flyttet tæt på Planetariet, Det Ny Teater, Rådhuspladsen og Danmarks største biograf Imperial og åbnede med kage og kaffe.

Det bliver nemt at komme til vores nye adresse, som gående, cyklist eller i bil.

Det er 5 minutter fra Metro (København H.) og Hovedbanegården og 1 minut fra Vesterport Station.

Der er 15 minutters gratis parkering lige ude foran døren til afhentning af de store opklæbede indrammede kort. Cyklen er der altid plads til.

Nordisk Korthandel, scanmaps.dk får ny butiks adresse i København. Adressen er Ved Vesterport 4.

Det er et dejligt stort lokale som er 6 meter bredt og 18 meter langt.

n kort kirsten ny foretKIRSTEN LUDVIGSEN DER ER INDEHAVER VAR GLAD FOR AT VISE DEN NYE FORRETNING FREM.

Der er masser af vægplads, så vi glæder os til at vise jer en stor udstilling af vores mange Verdenskort, Europakort og Danmarkskort til væggen, som skolekort, tapet, dug, gardin og dækkeservietter.

Vi får mere udstillingsplads til vores kort, guider, glober, cykelkort og de mange accessories til ferien og til hjemmet. Der er et fantastik stort udstillingsvindue.

Ja, vi skal selvfølgelig have vores gamle røde chaiselong med og vores gamle polstrede bænk - hvor har der dog siddet mange på den bænk og kigget på kort, ”hvilke skulle man vælge ?”.

Det kommer man stadigvæk til at kunne. Af ”fast inventar” følger al personale med til den nye adresse, så det bliver kendte erfarne ansigter I møder.

Værkstedet flytter også med til de nye lokaler og med de 3 printmaskiner og lamineringsmaskine.

Værkstedet vil være i forlængelse af butikken.

Det bliver nemt at finde os.

n kort danmark

Er du en globetrotter, der er vant til at finde kort og guider til nye oplevelser, kan de antikke kort give et nyt perspektiv på dine rejsedestinationer. En historiestuderende, der leder efter en ny måde at bringe den historiske verden til live eller en kunstelsker, der nyder udseendet og følelsen af den antikke verden - Nordisk Korthandels antik kort kan bringe skønhed og viden til væggen i dit hjem.

Prisen for de fine kort er 195,- kr i en størrelse på 45x60 cm n kort kbh kort

Tel. 33 38 26 38, www.scanmaps.dk

n kort skandinavien