corner pappegojeTekst og foto: Flemming Lehrmann, fhv. stadsingeniør

For niogfirsindstyvende gang åbnede Corner sin årlige udstilling. Den blev åbnet med trompetfanfare spillet af Gorm Hovaldt efterfulgt af diverse taler, hvilket skete d.18. januar ude på Sophienholm, og den slutter søndag d. 16. februar. 30 medlemmer af sammenslutningen udstiller i år samt tre gæster, og der er meget at opleve på dette års udstilling.

Der er en mangfoldighed af kunstværker, og det både malerier, akvarel, træsnit, figurer i forskellige materialer og keramik, så der er noget for enhver, og det er jo heldigvis sådan, at nogen kan goutere det ene og andre noget andet. Kunst bliver man aldrig enige om, og så er der noget, man kan diskutere, og noget, der kan ændre ens synspunkter, og det er i virkeligheden ikke så ringe.

corner bente

Keramikeren Bente Hansen

Blandt det, der gjorde indtryk på undertegnede, var værker af malerne Per Baagøe og Mogens Nørgård og af keramikeren Bente Hansen, og bare disse gør udstillingen et besøg værd, men mangfoldigheden gør, at enhver besøgende må gøre op med sig selv, hvad der er årets bedste bud på nutidskunst.

corner maleri

Mogens Nørgård