det lil teat dec19

Foto: Natascha Thiara Rydvald
De fleste, voksne som børn, har nok oplevet at blive lidt skuffede over en gave: Var en brødrister virkelig det mest romantiske, hun kunne finde på, og kender han mig slet ikke?! Mange tænker sikkert også, at andre bliver glade for ting, de selv går og ønsker sig. At give og modtage er nemlig ikke helt så nemt, som man skulle tro.


På Det Lille Teater kommer vi alle følelserne igennem. De to venner i julehistorien skriver ønskesedler og kæmper med lysten til at pakke gaver op før tid. De pynter op, drømmer om sne og øver sig i gaveindpakning. Og så har de svært ved at lægge ansigtet i de rette folder, når indholdet af gaverne skuffer. ”Man skal være glad og huske at sige tak”, bliver de enige om.
Med “Til dig fra mig” har Det Lille Teater et ønske om at stille skarpt på nogle af de følelser, både voksne og børn oplever i den glade juletid, og dramatiker Lærke Sanderhoff har skrevet et stykke, der spejler de modsat- rettede følelser hos både store og små.

Julen er jo glædens og forventningens tid. Børn glæder sig intenst til gaver og julehygge, og vi voksne har ofte helt klare opfattelser af, hvilke traditioner der er vigtige og ikke må brydes. Hvilken mad skal vi spise, og hvornår skal træet tændes. ”Til dig fra mig” opleves forhåbentlig som et kærligt drilleri og en påmindelse om, at julemagien måske opstår et sted, man ikke havde forventet.

Familieforestilling for de 3 – 7-årige
Spilleperiode: 15. november - 20. december 2019
Spilletider: tirsdag - fredag kl. 10:00 & 11:30, lørdag - søndag kl. 13:30 & 15:00
Varighed: 40 min.

www.detlilleteater.dk