CYKELKORT OVER DEJLIGE TURE I DANMARK

cykelkort kirsten

Danmark på cykel

Tag på cykeltur - og få en fantastisk naturoplevelse!

Nordisk Korthandel udgiver en serie opdaterede og detaljerede cykelkort af højeste kvalitet over Danmark, hvor Danmark er dækket af 8 kort.

Alle kort er trykt på slidstærkt og vandfast materiale (Polyart) som er miljøvenligt, og med mange cyklist venlige oplysninger og informationer.

De 7 cykelkort er udgivet i den typiske cyklist målestok 1:100.000, mens

cykelkortet for Bornholm er mere detaljeret i 1:50.000. Dette kort har tilmed beskrivelser af oplevelser undervejs. Cykelkortene viser alle Danmarks skiltede cykelruter som indbefatter de nationale, regionale og lokale cykelruter, og er første gang de lokalecykelruter er udgivet på kort.

Endelig dækker kortene landskabet i hele området, så de også kan benyttes til at finde vej udenfor ruterne via de optegnede cykelstier langs vej udenfor større byer, ligesom man kan gå på opdagelse i de mange informationer, der ligger i sig selv i de smukke grundkort.

Siden kortenes første udgivelse i 2016 har Nordisk Korthandel løbende opdateret og forbedret kortserien. I 2017 udkom de to kort Nordlige og Sydlige Sjælland i nye forbedrede udgaver med cykelstier, teltpladser og en masse andre forbedringer og opdateringer. I 2018 udkom Fyn og øerne i en ny udgave og her i 2019 er Østlige Jylland lige kommet i helt ny version.

Se alle kortene på www.scanmaps.dk/cykel

 nkcykelkort2

Cykelkort over Danmark og Storkøbenhavn

Nordisk Korthandel har også udgivet et cykelkort over hele Danmark. Udover

Danmarkskortet i målestok 1:500.000 som er velegnet til planlægning af cykelferier får man også et cykelkort over Storkøbenhavn i målestok 1:35.000 på den anden side der er perfekt til dagsture i Københavns området.

Cykelkortet er et planlægningskort over Danmark samt et der giver overblik over

cykelmuligheder.

Cykelkortet indeholder mange oplysninger, der er uundværlige på cykelferien i Danmark.

På 1:500.000 kortet er indtegnet nationale og regionale cykelruter, vej med cykelsti, vandrerhjem, campingpladser, turistinformationer mm., og der er indtegnet et EuroVelo oversigts kort over de ruter, der går igennem Danmark.

Informationer om de danske cykelregler er med. Der er over 160 regionale og 11 nationale ruter på kortet, og af nye ruter kan nævnes Kulturringen (Østjylland) og Vestegnsruten (København).

Kortet er trykt på det slidstærke og vandfaste materiale (Polyart) et materiale som nemt kan foldes og er helt upåvirket af fugt.

På den anden side af kortet har man et kort over Storkøbenhavn i målestok 1:35.000, som er et detaljeret kort over Københavns cykelstier og cykelruter.

Her medtages også: Lokale cykelruter: Strandparkruten, Familieruten, Parkruten, Liljeruten, Kilderuten, Skt. Jacobruten, Søruten, Skovruten og Havneringen.

Generel information om overnatning, cykel medtagning i tog mm.

Informationsikoner på bl.a. cykelhandlere, nationale seværdigheder, turistbureauer, campingpladser, vandrerhjem, teltpladser, badestrande og cyklist venlige kirker.

Cykelstier med vejnavne.

Indholdsfortegnelse og tekst er på dansk, tysk og engelsk.

.