norsk billede
Sommerferie i Norge

Med over 1.000 fjorde, hvoraf de 10 ofte besøges af krydstogtsskibe, kan det være svært at finde ud af hvilke af Norges fjorde, man gerne vil se, når turen planlægges.

Skal bilferien/vandreturen gå til Norge, giver det en bedre tur at have et aktuelt kort med. Her vil vi beskrive 5 meget populære norske kortserier, som er opdateret og bygger på kartverkets data. Se korttyper:

Vejkort Norge - Vejkortene er gode til planlægning og er et vigtigt tilbehør til bilen. Kortene giver god oversigt og indeholder mange nyttige informationer til ferien. På kortene finder du alle steder hvor der er benzin stationer og elbil ladestander/ ”hurtigladestasjoner” færge strækninger og et udvalg af natur- og kulturattraktioner. Kortene er på 3 sprog: norsk, engelsk og tysk. Målestok 1:500.000.

Kortene findes også som Vejbog i målestok 1:250.000 - www.scanmaps.dk/0253152
n vejkort

DER FINDES OGSÅ OPLEVELSESKORT
Oplevelsesguider til bilferien- Gå ikke glip af oplevelser. En rigtigt god kortserie til dig som vil holde bilferie i Norge. På den ene side er kortet i målestok 1:250.000 og markering af benzinstationer, elbil ladestander (”hurtigladestasjoner”), færgestrækninger, rastepladser og bomsteder. Ud over det er der også markering af arkitektur, kultur og natur attraktioner som er vist med ikoner og numre. På bagsiden af kortet er der forklaret hvilken attraktion man kører forbi eller kan stoppe op og se. Kortene indeholder mange nyttige informationer og flotte billeder fra populære turistdestinationer.
n oplevelsesg
Norge-serien er en komplet landsdækkende kortserie i målestok 1:50.000. den er perfekt for korte eller lange vandreture. Serien består af 195 kort. Hvert kort dækker et område på 47 x 64 kilometer, og der er er 2 kilometers overlap mellem kortbladene. Norges-serien er en moderne kortserie, hvor kortene er let at læse og indeholder de kendte kilometer ruterne. Koordinatsystemet EUREF 89 ( WGS 84) gør dem enkelt at benytte i kombination med GPS-målfakturerne. Alle kortene i Norge-serien er på slidstærkt materiale som tåler vand og er vanskelig at rive i stykker. Dette er kort til

aktiv fritid. Disse kort er tilgængelig for iPhone (læs mere:www.norge-serien.no) Serien dækker hele Norge.
norke serie