vinoble ostersTekst: Connie Christensen - Foto: Henrik Ploug

Nytårskur hos Vinoble i Krystalgade

For 6. år i træk bød Vinoble indenfor til bobler og østers. Som Vinobles chef udtrykker det, så er det nok blevet en tradition nu. Lad os håbe det! Mange mennesker havde i hvert fald fundet vej og fik en hyggelig eftermiddag og en festlig optakt til det nye år.


osters 1

Vinoble bød på Roederer-champagne fra Reims, Crémant de Bourgogne og en spansk Cava, og dertil østers, både fra Frankrig – Normandiet- og fra Limfjorden, to eksperter sørgede for at åbne østerserne kompetent og hurtigt.

Vinobles enorme udvalg af vin, spiritus og delikatesser er en fornøjelse at lade sig inspirere af, og man kan altid spørge det kyndige personale om hjælp til at finde den rigtige flaske til den rigtige lejlighed.

Det er en mangeårig tradition som flittige deltagere til dette event vil vide. Medarbejderne i forretningen var som altid på tæerne og medens der blev langet østers frem på fade til de tilstedeværende kunder, skænkedes der champagne til smagning.

Gennem hele året har det været forskellige smags-arrangementer og Stræderne ser frem til at fortælle om dem medens året skrider frem.

Hold øje med arrangementerne hos Vinoble, det er altid festligt og inspirerende.