KLAUS ALBRECTSEN HAR LAVET ALLE DE MANGE FINE TEGNINGERklaus albrectsenFoto: Henrik Ploug
Intet mindre end en sprogmusikalsk billedbog for unge og voksne læselystne. Redaktør Ebbe Preisler, filmmand og forfatter, og en af Danmark berømteste bladtegnere, Klaus Albrectsen, har i samarbejde skabt denne inspirerende og morsomme antologi med lyrik og prosa, med overvægt af digte fra 75 forfattere fra 1700-tallet til i dag. Alle har det tilfælles, at de formår at anvende sproget musikalsk; det sprogmusikalske går som en rød tråd gennem bogen, som ellers ikke er opbygget efter nogen tematiske eller kronologiske retningslinjer.

klaus a bog

På hver venstreside er trykt tekst, mens højresiden udgøres af Klaus Albrectsens fine 1:1 tegninger. Tekst og tegning supplerer hinanden. Musikalitet og billeddannelse har været kriteriet for udvælgelse af teksterne. Bogen er ingen kanon og har ingen intention om at analysere forfatterskaber – den er rent guf for sanserne gennem det fine samspil mellem tekstens musik og de billeder, der skabes herfra, glimrende udtrykt i Klaus Albrectsens karakteristiske streg.

Bogen kan erhverves for 199 kr. via Forlaget Underskoven Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.-eller i Salonen, Østerbrogade 222.