cirkel kunst

Kunstnergruppen CIRKLEN afholder  11. - 23. september udstilling i 

Helligåndshuset på Strøget i København.

Der er fernisering tirsdag den 11. september  kl. 16.00 – 19.00. 

De udstillende kunstnere er Winnie Vöge, Eva Nedergaard, Birgitta Hallberg, Jette Botschinsky, Maria Bloch, Reiko Tange, Peter Tang, Mogens Høver,  Sanne Steen Villadsen og Gunnar Qvist samt gæsteudstillerne  Kristina Kudsk og Christian Ulrik Schmidt.  

Kunstnergruppen CIRKLEN blev stiftet i 2003 af en række kunstnere, der alle er medlemmer af Kunstnerforeningen af 18. November.

Hensigten var at danne en gruppe, der i fællesskab skulle skabe en udstillingsmulighed for CIRKLENs medlemmer.  

 Det blev Helligåndshuset på Strøget i København, der blev den faste ramme om CIRKLENs storeårlige fællesudstilling. 

  I de forløbne år har gruppen holdt adskillige andre udstillinger, bl.a. på Masnedøfortet, Køge Rådhus, Kulturspinderiet i Silkeborg og på Bispegården i Kalundborg blot for at nævne nogle. 

Idéen bag gruppen er, at man gerne vil samle nogle professionelle kunstnere med vidt forskellige udtryksformer, f.eks. textilkunst,   billedvævninger, maleri, skulptur, grafik, collage med meget mere. 

  På den måde kan gruppen skabe anderledes,  bredere kunstudstillinger,   der kan bibringe de besøgende en ny forståelse af de mange muligheder og kunstneriske udtryksformer, ligesom forskellige kunstformer kan supplere, inspirere og udfordre hinanden.  

 Den bredde og mangfoldighed skal være CIRKLENs kendetegn og være medvirkende til, at CIRKLENs kunstnere kan nå ud til et større publikum og komme i dialog med de besøgende. 

Åbningstiden er alle dage kl. 10.00 – 18.00.

FRI ENTRÈ ALLE DAGE