n kort feb23

Et 2-cm kort i det flotte, detaljerede og velkendte topografiske kortværk over Danmark. Kortet strækker sig fra København & Dragør i syd med Lufthavnen, til Helsingør og Hellebæk i nord.

Nye egnskort, fra de små danske øer til et over hele Øresundskysten fra København til Helsingør.

På kortet findes blandt andet: Hellerup, Gentofte, Taarbæk, Kongens Lyngby, Nærum, Dyrehaven, DTU, Sorgenfri, Virum, Brede Holte, Birkerød, Trørød, Vedbæk, Hørsholm, Lillerød, Blovstrød, Hørsholm, Hillerød, Fredensborg, Asminderød, Nødebo, Skovskolen, Humlebæk, Nivå, Kokkedal, Espergærde og Græsted. Foruden de talrige naturområder som skovene Gribskov, Horserød-, Teglstrup-, samt Klosterris Hegn. Gurre Sø, Esrum Sø, Furesø, Sjælsø, Mølleåen op til ådalen og Buresø ved Lynge.

Vi har mange forskellige kort af hele landet.

n kort feb23 2

I vores egnskort er der et oversigtskortet, der udpeger kortets placering i Danmark og til fordel kan bruges som et miniature kort over landet, hvis et givent sted i Danmark skal udpeges.

Nye kort til velkendte egne i Danmark.

Nye egnskort til sommerhuset, virksomheden og boligen i Danmark - køb ét over din ø eller egn.

Nordisk Korthandel, Scanmaps, har netop lanceret en helt ny serie med egnskort, over en række udvalgte byer, regioner og ikke mindst øer over hele Danmark, hvor der blandt de nye kort især er populære ferieog fritidsdestinationer.

De fleste kort er udgivet i målestoksforholdet 1:25.000 (4 cm på kortet dækker 1 km, et meget tæt »zoomniveau«). Det giver overblik over så mange detaljer i nærområdet, at kortene er oplagte til fx sommerhuse og fritidshuse. Dermed kan sommerhus ejeren hurtigt danne sig et overblik over, hvad de kan opleve i nærområdet til fods og på cykel.

Der er mange detaljer på de nye egnskort. Derfor er de nye kort udstyret med en detaljeret signaturforklaring, som i øvrigt er på både dansk, engelsk og tysk.

Højdekurver er også en vigtig del af informationen på de nye egnskort. Kortene i 1:25.000 er udstyret med højdekurver for stigninger eller fald i landskabet for hver 2,5 meter. De mange informationer på hvert kort kommer dog ikke til at virke for voldsomt, da der samtidig er blevet justeret på farverne på kortene, så de fremstår med en bedre kontrast end hidtil.

Desuden er hvert egnskort udstyret med et oversigtskort, der udpeger kortets placering i Danmark. Når man er helt nede i et målestoksforhold på 1:25.000, kan man nemlig godt i flere tilfælde komme i tvivl om, hvor den pågældende ø eller egn er placeret i Danmark.

121 detaljerede egnskort til udvalgte områder af Danmark

Den nye serie med egnskort fra Nordisk Korthandel omfatter detaljerede kort over en række specielt udvalgte områder i Danmark, der især er populære ferie- og fritidsdestinationer.

De fleste danske øer indgår således i den nye serie med detaljerede egnskort i 1:25.000. Således har beboede øer lige fra Bornholm til Fanø, Rømø og Mandø i Vadehavet fået deres egne egnskort med masser af detaljer, der indbyder til at gå på opdagelse i nærområdet.

De sydfynske øhav er også medtaget ned til mindste detalje, og det samme gælder øerne i Smålandsfarvandet nord for Lolland – og en stribe andre danske øer. Dermed kan du nu få et opdateret og detaljeret kort over lige netop ”din” ø – og dermed få inspiration til at tage på opdagelse i den mangfoldige danske natur.

Nordisk Korthandel, Scanmaps Aps.

København, Februar 2023

Ud over de danske øer har Nordisk Korthandel også udgivet nye egnskort over flere danske byer og regioner som fx Djursland, Odsherred, Naturpark Randers Fjord, m.v.

Også egnskort i 1:50.000

Den nye serie med egnskort omfatter også en række kort i det lidt større målestoksforhold 1:50.000 (2 cm er lig med 1 km), hvor man får et større område med – med en lidt mindre detaljeringsgrad.

Således kan du få kort over flere danske byer med tilhørende områder som fx et kort over Odense og Odense Fjord i 1:50.000 eller et kort over hele det sydfynske øhav i 1:50.000.

Kortene i 1:50.000 kan være interessante for fx virksomheder, der gerne vil have et godt redskab til at få et hurtigt geografisk overblik over deres region. Således er der udgivet nye egnskort over fx Silkeborg området i 1.50.000, hele Øresundskysten fra Helsingør til København – hvor Storkøbenhavn også har sit eget - samt Århus og Østjylland i 1:50.000. Også Bornholm og Trekantområdet med Middelfart, Fredericia og Vejle kan fås samlet på et egnskort i 1:50.000 – ud over deres individuelle bykort.

Du vælger selv indbinding og indramning.

De nye egnskort bliver printet umiddelbart efter bestilling på vores særlige kortprintere i vores butik ved Vesterport Station i København.

Du kan vælge mellem enten at få kortet udprintet som almindelig plakat på slidstærkt og kraftigt papir. Men der kan også vælges mellem laminering og indramning i forskellige formater. Foruden mulighed for at få kortet leveret på en magnetplade, så det kan udstyres med magneter til daglig brug.

De nye egnskort over Danmark kan bestilles i Nordisk Korthandels butik lige ved Vesterport Station i København eller online på Nordisk Korthandels webshop på: www.scanmaps.dk

For yderligere information, kontakt:

Kirsten Marie Ludvig, direktør

Nordisk Korthandel, Scanmaps

Ved Vesterport 4

1612 København V

Telefon: +45 33 38 26 38